O fetiță de 5 ani vindea căpșuni pentru a-și îndeplini un mare vis. Totul însă s-a năruit într-o secundă

Publicat: 09/09/2020 | 11:54
O fetiță de 5 ani vindea căpșuni pentru a-și îndeplini un mare vis. Totul însă s-a năruit într-o secundă

O fetiță de 5 ani vindea căpșuni pentru a-și îndeplini un mare vis. Totul însă s-a năruit într-o secundă, după ce un hoț i-a furat toți banii pe care a reușit să-i strângă.

Maddison Houston din Australia are un mare vis! Fetița de cinci anișori visează să conducă un Ferrari când o să fie mare așa că s-a pus pe strâns bani. Micuța vindea căpșuni în cafeneaua părinților săi și, la un moment dat, a ajuns să câștige 600 de dolari.

Lucrurile, însă, au luat o turnură neașteptată. În weekend-ul trecut, un hoț i-a furat fetiței din cafenea banii economisiți. (CITEȘTE ȘI: ÎȚI DAU LACRIMILE! ALIN OPREA, SCRISOARE DECHISĂ PENTRU COPIII SĂI: ”TOT CE AM IUBIT MAI MULT PE LUMEA ASTA AȚI FOST VOI”)

 „Dă-mi banii înapoi pentru că nu sunt banii tăi. Te-aș fi luat în Ferrari dacă nu-mi furai banii”, a spus micuța pentru un post TV.

Povestea micuței a devenit virală, iar un reprezentant Ferrari i-a făcut o vizită acasă. Bărbatul i-a dat fetiței 600 de dolari și a lăsat-o să stea în bolidul de lux pe care și-l dorește atât de mult. De asemenea, într-un final, hoțul a fost prins datorită camerelor de supraveghere care l-au surprins pe individ în cafeneaua părinților lui Maddison.

Maddison, în mașina visurilor sale