O fetiță de 8 ani și-a planificat propria înmormântare. Este incredibil ce au putut să facă medicii

Publicat: 09/10/2019 | 11:21
O fetiță de 8 ani și-a planificat propria înmormântare. Este incredibil ce au putut să facă medicii

O fetiță de numai 8 ani și-a planificat propria înmormîntare, iar întreaga tragedie a pornit de la medicii care au avut-o în atenție. Numai că exprimarea ”în atenție” a fost contrazisă de diagnosticul crunt fixat de aceștia. Iar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Darcy McGuire din Marea Britanie s-a aflat sub tratament timp de mai mulți ani, numai că diagnosticul pus de medici a fost unul… greșit. Din nefericire, fetița de 8 ani mai are foarte puțin de trăit, astfel că ea și-a planificat deja propria înmormântare.

Darcy McGuire este „pregătită” să accepte moartea care urmează să vină. Mama ei, distrusă de durere, îi este alături, pentru a o ajuta cu pregătirile. Medicii au pierdut foarte mult timp în legătură cu diagnosticul, astfel că le-a luat patru ani ca să realizeze că fetița suferă de o formă rară de cancer la os. Cu siguranță, dacă diagnosticul ar fi fost pus corect, ar fi existat șanse de supraviețuire. La un moment dat, pe spatele fetiței apăruse o ”gâlmă” dureroasă, numai că medicii au transmis că este vorba doar despre ”durerile creșterii”. În anul 2019, Darcy McGuire a început să piardă din putere, să cadă și să leșine. Fetița a fost diagnosticată cu chordoma, o formă agresivă de cancer.

O fetiță de numai 8 ani și-a planificat propria înmormîntare