Laura, profesoară de matematică, a fost concediată din cauza unui selfie. Cum arată de fapt fotografia: „Nu sunt vinovată de nimic”

Publicat: 04/04/2019 | 08:47
Laura, profesoară de matematică, a fost concediată din cauza unui selfie. Cum arată de fapt fotografia: „Nu sunt vinovată de nimic”

Laura Miranda era profesoară de matematică, când a fost concediată din cauza unei fotografii tip selfie. Tânăra consideră că nu a făcut nimic greșit și cere să își primească înapoi slujba.

Cadrul didactic din Statele Unite și-a pierdut slujba din cauza unei fotografii în care a apărut topless. Ea a fost facută publică cel mai probabil de un fost partener al acesteia, și el profesor. Conducerea școlii a decis să o concedieze, iar aceasta cere acum daune de 3.000.000$, scrie presa de peste ocean, citată de sport.ro.

Laura Miranda și-a angajat un avocat și cere daune uriașe pentru că, spune ea, a fost concediată fără să fie vinovată de ceva. Aceasta spune că nu vede oricum nicio problemă în a poza topless.

Barbatii pot aparea la bustul gol fara sa existe astfel de probleme. Partea mea superioara nu e cu nimic mai ofensiva decat a unui barbat. Cariera mea a fost ruinata, reputatia distrusa. Am fost stigmatizata. S-a intamplat un lucru de care nu sunt vinovata si care nu ar fi trebuit sa se intample, a spus ea.

Avocatul fostei profesoare spune că este vorba despre discriminare și că un bărbat nu ar fi fost concediat pentru o astfel de fotografie.

Laura Miranda speră să își reabiliteze cariera de profesoară și spune că vrea să se întoarcă la catedră.

Citește și...