O româncă stabilită în Spania a fost omorâtă cu bestialitate de fostul iubit!

Publicat: 08/07/2018 | 15:56

O româncă a fost ucisă în Spania chiar de fostul său partener, cu care avea două fetițe. Pe 15 iulie tânăra ar fi împlinit 25 de ani. Criminalul are 33 de ani şi este tot român.(CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR DIN SUCEAVA A FOST CONDAMNAT LA 225 DE ANI DE ÎNCHISOARE. CUM S-A AJUNS LA ACEASTĂ SENTINȚĂ)

Cristina era o româncă de 24 de ani, mama a două fetiţe, care a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei partener, tatăl copiilor ei. Înainte de tragedie, pe 17 iunie, Cristina a depus o plângere la poliție, împotriva iubitului său, privind violența domestică.(NU RATA, AICI: CUTREMURĂTOR! UN CÂNTĂREȚ CELEBRU, INTERNAT LA PSIHIATRIE PRIN ORDIN JUDECĂTORESC!)

În urmă cu ceva timp, femeia a obţinut un ordin de restricție, iar partenerului ei i-a fost interzis să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea. Din nefericire, el nu a respectat ordinul de protecţie şi a mers la casa în care femeia locuia, acolo unde a şi înjunghiat-o mortal, în urma unui scandal izbucnit între ei. Cele două fetiţe ale Cristinei erau în casă în momentul în care mama lor a fost ucisă, dar nu au asistat la scena îngrozitoare. Imediat după tragedie, minorele au fost duse la un centru pentru protecția minorilor şi vor rămâne acolo până ce se va reuși să fie trimise în România, la rudele lor. Criminalul Cristinei nu a fost prins deocamdată, cu toate acestea autorităţile au demarat ample acţiuni de căutare.(CITEȘTE ȘI

Citește și...