O studentă la criminologie a cunoscut un bărbat, într-o seară, și a rămas în casa acestuia. S-a trezit în timp ce era dezbrăcată: ”M-am prefăcut că dorm, am crezut că se va opri!”

Publicat: 22/01/2020 | 08:55
O studentă la criminologie a cunoscut un bărbat, într-o seară, și a rămas în casa acestuia. S-a trezit în timp ce era dezbrăcată: ”M-am prefăcut că dorm, am crezut că se va opri!”

O tânără care a dat dovadă de credulitate a avut parte de o experiență teribilă și nu va putea uita niciodată momentele de coșmar prin care a trecut. Într-o seară, după ce terminase cursurile, a mers pentru a se ralaxa într-un club de noapte, iar acolo a cunoscut un bărbat care a reușit să o impresioneze. Numai că de aici și până la o desfășurare dramatică a evenimentelor nu a mai fost decât un pas.

Robyn Emma avea 21 de ani la vremea respectivă, iar bărbatul – Dlair Mahmood – i-a propus să meargă la el acasă. Tânăra a acceptat și, la un moment dat, a ațipit pe canapeaua din apartament. Nu se întâmplase nimic până atunci, iar fata a crezut că bărbatul nu va încerca să o abuzeze. Dar această încredere oarbă s-a dovedit a fi o greșeală de neiertat. Tânăra s-a trezit din somn în momentul în care Dlair Mahmood, în vârstă de 44 de ani – o dezbrăca. Nu a avut curaj să reacționeze, spunând că îi era teamă că va fi ucisă. Iar bărbatul a violat-o.

„Eram înspăimântată că mă va ucide dacă deschid ochii. Am realizat ce face și m-am gândit că se va panica dacă îi deschid. Era un laptop lângă noi și eram convinsă că mi-l va da de cap sau mă va strânge de gât. Nu a fost niciun sărut, nicio atingere, deși mi-a desfăcut sutienul și a durut. Plângeam în sinea mea, dar m-am forțat să mă prefac că dorm și să nu reacționez pentru că mă gândeam că nu o voi mai vedea pe mama dacă nu o voi face. Când m-am gândit că aproape a terminat, am început să mă prefac că mă trezesc. Am făcut zgomot și a sărit de pe mine și când am deschis ochii, el era îmbrăcat și stătea jos. Eram îngrozită că mă va strânge de gât, așa că m-am prefăcut că nu s-a întâmplat nimic”, povestește Robyn Emma, potrivit The Sun, la 6 ani după acea întâmplare care a marcat-o profund.

Bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru fapta sa, însă tânăra a rămas traumatizată și, acum, suferă de anxietate și depresie.

Citește și...