O tânăra a fost aproape de viol în timp ce alerga. Povestea a ajuns pe internet, iar comentariile sunt șocante: „Nu se iese așa din casă dacă nu vrei să te atingă nimeni”. FOTO&VIDEO

Autor: T.S
Publicat: 08/05/2020 | 16:27

O tânără a ieșit zile trecute, îmbrăcată sport la alergat pentru a mai face mișcare în această perioadă, și a fost la un pas să fie violată.

După eveniment, în loc să se ducă la poliție, femeia a povestit ce s-a întâmplat pe Tik Tok, iar comentarii nu au întârziat să apară. Dar în loc să o încurajeze, majoritatea cele care și-a dat cu părerea au considerat că vina îi aparține victimei pentru că s-a îmbrăcat prea provocator. Comentariile le puteți vedea în galeria foto. 

„Nu se iese așa din casă dacă nu vrei să te atingă nimeni”, a scris un internaut, iar altul i-a explicat că nu are importanță dacă nu i se vede pielea prin îmbrăcămimte, ci materialul colanților o face prea sexy să se poată „abține să nu o pipăie”.

România, țara tuturor posibilităților

În vara lui 2019, poliția Română a înregistrat anul trecut în România o medie de 2.5 violuri în fiecare zi. Datele primite de la Alianța România fără Orfani arată că rata recidivei în ceea ce privești persoanele care au ieșit din închisoare a fost în 2018 de 70%. Unii violatori au recidivat la nici 3 zile de la eliberarea din închisoare.

 

Publicată de Gabriela Mocanu pe Marţi, 5 mai 2020

Citește și...