O tânără de 24 de ani din Bistrița și-a dat foc, chiar în fața iubitului ei, după o criză de gelozie

Publicat: 17/09/2019 | 10:38

O tânără de 24 de ani din localitatea Bistrița-Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, va fi transferată marți la București, după ce și-a dat foc în urma unei crize de gelozie. Tânăra a suferit arsuri pe 45% din suprafața corporală.

Tânăra din comuna Bistrița-Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, va ajunge, marți, cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din București, după ce în noaptea de luni spre marți și-a dat foc. Fata s-a certat cu iubitul ei din cauza geloziei și, supărată, și-a dat foc chiar în fața bărbatului.

Tânăra a ajuns la Spitalul de Urgență din Bistrița unde a fost stabilizată, însă, din cauza arsurilor grave, medicii au cerut transferul ei la o clinică de specialitate.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adusă în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, o femeie de 24 de ani cu arsuri de gradul 3 pe aproximativ 45 la sută din suprafața corpului (cap, față, gât, membre superioare, torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conștientă, însă cu dureri mari. Pacienta a fost tratată în UPU și în această dimineață va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din București”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari.

Citește și...