A fost găsită tânăra de 17 ani din Constanța dispărută în 2018. Cadavrul era dezbrăcat în cadă și…

Publicat: 21/04/2019 | 05:45

Gabriela Paraschiv, din localitatea Albești, județul Constanța, a dispărut de acasă pe 6 mai, anul trecut, iar de atunci părinții o caută neîncetat. Din păcate, în urmă cu două zile, trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit într-un apartament din Suceava.

O tânără din Constanța, în vârstă de 17 ani, a fost găsită moartă în cada unui apartament din cartierul Obicini al municipiului Suceava, în noaptea de joi spre vineri. Alarma la 112 a fost dată de celelalte două fete care se aflau în apartament, potrivit monitorulsv.ro.

La fața locului a ajuns personal medical, care însă nu a mai putut face nimic pentru tânără. Acesta a fost găsită moartă în cadă, dezbrăcată, fără urme vizibile de agresiune. Conform unor surse, există date că fetele care se aflau în acel apartament practicau prostituția.

De altfel, potrivit aceleiaşi surse, mai toți vecinii au confirmat că în acel apartament se făcea prostituție.

Apel disperat făcut pentru a o găsi pe Gabriela

Adolescenta avea o înălţime de 1.65 m, greutate 50 kg, ten deschis, păr lung, blond, față prelungă, ochi verzi şi prezintă un tatuaj pe antebraț cu numele „Roxana”.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Constanta, telefon 0241.611.364, interior 20005, sau Postul de poliţie Albești, telefon 0241.736.702”, a fost apelul poliţiştilor.

Citește și...