O vedetă ProTV și-a schimbat radical viața de când s-a mutat în Londra. Din ce își câștigă existența

Publicat: 08/04/2020 | 11:55
O vedetă ProTV și-a schimbat radical viața de când s-a mutat în Londra. Din ce își câștigă existența

Dragoș Moștenescu (nr. Costel Jurcă din La Bloc) s-a mutat la Londra în urmă cu trei ani unde se simte foarte bine și nu are de gând să se întoarcă în țară prea curând.

Fosta vedetă ProTV și-a continuat cariera artistică în Marea Britanie și spune că show-rile sale sunt apreciate de către publicul englez.

„Am avut spectacole cu show-ul meu “All Aboard!” – o comedie muzicală tip one-man-show, cu pian live pe scenă, spectacol care a fost foarte bine primit de criticii din UK şi programat anul trecut pentru 23 de reprezentaţii la Edinburgh Festival, cel mai mare festival de arte din Europa.” s spus Dragoș Moștenescu, potrivit Click.ro.

Ce face în timpul pandemiei

Având în vedere că pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile și divertismentul nu face excepție, actorul a știu să se orienteze și a conceput un serial online despre familie, în limba engleză.

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”. 

Nu mai vrea în România

La final, Dragoș Moștenescu a declarat că nu dorește, pentru moment, să revină în România. El și-a adus aminte cu plăcere și de vremurile în care juca în serialul ”La Bloc” și a spus că dorește să-și revadă cât mai curând colegii.

„Momentan lucrurile merg foarte bine aici , exceptând această perioadă dificilă pentru toţi, nu am motive de reconsiderare a deciziei.

Din păcate, nu am mai vorbit cu nimeni din ţară, dar vestea că “fetele mele” din serial sunt din nou însărcinate “la unison” m-a bucurat nespus! Sper să avem ocazia să ne vedem cât de curând şi să depănăm amintiri despre La Bloc”, a declarat Dragoș Moștenescu conform aceleași surse.

Citește și...