O vloggeriță celebră din România a aflat că are cancer! Făcea un live cu fratele ei, când a văzut că ….

Publicat: 07/07/2019 | 20:40
O vloggeriță celebră din România a aflat că are cancer! Făcea un live cu fratele ei, când a văzut că ….

Ioana este mama a doi băieței și o vloggeriță cu mii de urmăritori, ea fiind specialistă în make-up, dar nu numai.

Anul trecut, Ioana a povestit într-unul din filmulețele sale postate pe canalul ei de Youtube, experiența prin care a trecut, cum a aflat că are cancer tiroidian.

”Vorbeam (nr. video) cu fratele meu într-o zi. Țin minte că eram în dormitor, eram pe undeva pe jos și vorbind cu el m-am uitat în imaginea de pe telefon și mi se părea că am ”mărul lui Adam” foarte proeminent. M-am uitat cu atenție și mi-am dat seama că ceea ce vedeam eu ca umflătură era prea jos ca să fie ”mărul lui Adam”. Mi-a trecut așa prin gând că ar putea să fie ceva la tiroidă, dar pe moment am trecut peste”, a povestit Ioana în filmulețul său despre cum a sesizat prima dată că este ceva în neregulă la gâtul său, relatează wowbiz.ro.

Apoi, câteva zile a tot privit respectiva umflătură din toate părțile, și-a întrebat și soțul, a ajuns la medicul său de familie, unde și-a făcut toate analizele de sânge, inclusiv cele referitoare la tiroidă. Au ieșit bine, însă medicul a programat-o la ecografie și apoi la un specialist.

”A doua zi am primit un telefon de la cabinetul doctorului și mi s-a spus că au descoperit că am doi noduli la tiroidă. Mi-au spus însă să nu mă stresez, că nodulii la tiroidă sunt comuni, și de multe ori nu sunt canceroși, mai ales dacă sunt mai mulți”, a mai povestit Ioana.

Citește și...