Oana Lis, la momentul adevărului. “A imita orgasmul e floare la ureche!” Ce provocare le-a făcut bărbaților soția fostului primar al Capitalei

Publicat: 21/11/2018 | 19:11

Oana Lis a început să posteze fotografii sexy şi scrie mesaje amuzante pe contul personal de socializare după ce Viorel Lis a trecut de problemele grave de sănătate. Dacă în urmă cu cinci zile a ținut să precizeze faptul că “este bună la pat”, acum soția fostului edil al Capitalei a deschis un subiect cu referire la orgasm și erecție.

„A imita orgasmul e floare la ureche! Ia încercaţi voi să imitaţi erecţia”, a scris Oana Lis pe contul personal de socializare.

Un prieten virtual i-a scris imediat vedetei că “pe întuneric se poate. Băgată puțin în ceață, Oana Lis i-a cerut acestuia să-i explice în privat cum poate fi imitată o erecție în beznă.

Oana Lis s-a gândit la sinucidere

Oana Lis a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că s-a gândit să-și pună capăt zilelor. Soţia lui Viorel Lis părea să nu mai facă faţă problemelor.

E greu, sincer. E foarte greu, dar mă gândesc că eu sunt mai tânără şi mai puternică şi pot duce. Nu mă simţeam bine, aveam momente în care voiam să-mi iau viaţa, aveam numai gânduri negre. Era o antagonie foarte ciudată, că eu iubesc viaţa. Atunci când iubeşti să mănânci, să dansezi, înseamnă că iubeşti viaţa”, a spus Oana Lis la TV.

Oana Lis a reuşit să depăşească momentele foarte dificile chiar cu ajutorul soţului ei, Viorel Lis. „Are şi ea momente în care se sperie de toate, atunci încerc să o consolez”, a declarat fostul primar al Capitalei.

Citește și...