Oana Lis rupe tacerea la cateva zile dupa ce a fost criticata dur pentru gestul facut. “Am fost cersetoare”

Publicat: 05/01/2015 | 19:03
Oana Lis rupe tacerea la cateva zile dupa ce a fost criticata dur pentru gestul facut. “Am fost cersetoare”

Oana Lis a facut luni o declaratie care i-a facut pe multi sa se intrebe ce a vrut sa spuna sotia fostului primar al Capitalei. Prietenii virtuali s-au intrebat daca afirmatia blondei are legatura cu banii sau daca a vrut sa transmita altceva.

“Am fost si print si cersetor”, a scris sotia fostului primar al Capitalei pe pagina ei de Facebook, iar comentariile nu au intarziat sa apara. Unii au intrebat-o ce a patit si ce vrea sa spuna, altii s-au gandit imediat la bani.
“Printesa poate ai fost cat timp a avut Viorel Lis putere financiara. Cum vei fi in continuare ?”, a intrebat-o cineva.

Si-a enervat fanii

Oana Lis

Oana Lis a reusit sa-si enerveze la culme admiratorii de pe Facebook la sfarsitul anului trecut dupa ce a postat pe contul de socializare o poza cu chilotii ei rosii. Traditia spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa porti ceva rosu ca sa ai noroc tot anul. Oana Lis a vrut sa pastreze obiceiurile, asa ca si-a cumparat o pereche de chiloti rosii, i-a pozat si a facut imaginea publica.
„Va plac!? Uite asa intru eu in noul an!!! Sper sa fie mai bun…”, a scris ea. Prietenii virtuali au luat foc si au criticat-o dur pentru gestul sau.
Esti plecata de acasa fetita, te-am apreciat intotdeauna, dar in ultimul timp ma dezamagesti tot mai mult”, „Cap ai,minte iti mai trebuie!”, a fost parerea fanilor de pe Facebook.