Oana Zăvoranu a ascuns data nunţii până în ultima clipă?! Când s-a cununat religios, de fapt, şi detaliile care au stârnit controverse în rândul prietenilor

Publicat: 05/12/2017 | 13:01

Oana Zăvoranu s-a căsătorit religios cu Alex Ashraf anul acesta, iar ceremonia a avut loc în mare secret. Azi, cei doi au publicat câte o poză din biserică, făcută în ziua cea mare şi s-au dat de gol în legătură cu data nunţii. Ţinutele celor doi au atras atenţia tuturor, în special a miresicii extravagante, care nu a îmbrăcat o rochie albă, tradiţională. Fanii i-au la întrebări când au observat anumite detalii în mesajele lor.

Citeşte şi: Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Detalii intime s-au văzut în decolteul ameţitor al miresei: „Momentul adevărului: demon sau înger?”

În vârstă de 44 de ani, Oana Zăvoranu şi soţul ei, care e mai tânăr cu 14 ani, formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Dacă în urmă cu o lună şi un pic, bruneta a declarat că nunta la care Mihaela şi Silviu Prigoană au fost naşi a avut loc pe 9 septembrie. Totuşi, atât vedeta, cât şi Alex Ashraf au scris în mesajele făcute publice recent altă dată: „16 iunie”. Oare cei doi au ascuns totul până în ultima clipă? De ce? Ce părere aveţi.

” (…) Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiţi printre primii care să aflaţi ce este, de fapt! June 16… AMAZING ME (n.r.: 16 iunie, minunata de mine)!, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

„Doar noi doi. #love #weddingdress #wedding #happy #couple #sun #happyday #beautiful #june16 #amazingme #wife #sweete mesajul scris de Alex Ashraf pe pagina lui de socializare.

Nu doar cu data notată în mesaj a atras atenţia Oana Zăvoranu, ci şi cu faptul că în finalul mesajului scris în dreptul pozei în care are cununa pe cap a mărturisit că pregăteşte ceva în zilele care urmează.

„Stai, că aici m-ai băgat în ceaţă, Oana!”, i-a scris un fan, iar soţia lui Alex Ashraf a reacţionat: „Asta era şi ideea!”. Acelaşi fan a aflat recent că vedeta a făcut anul ăsta nunta şi a felicitat-o. În urmă cu mai bine de o lună, Oana Zăvoranu a declarat că ceremonia religioasă a avut loc pe 9 septembrie.

Citeşte şi: OANA ZĂVORANU s-a cununat religios în mare secret cu ALEX ASHRAF! Cum arată verighetele

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică care să fie atât de frumoasă”, a declarat Oana Zăvoranu după ce s-a aflat că a făcut nunta în secret.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, declaraţii acide la adresa jurnalistului bătut de soţul ei: „Eşti un golan! Tu încercai să mă agresezi”

Oana Zăvoranu (44 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf (30 de ani) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

 

Citește și...