Oana Zavoranu ofera recompensa pentru cel care ii va aduce un suflet cald! “Fac un anunt…” Afla pentru ce plateste bruneta

Publicat: 21/08/2015 | 20:25

Marty, motanul Oanei Zavoranu, pe care aceasta il iubea ca pe ochii din cap, a murit zilele trecute, iar bruneta nu-si poate reveni inca. Ea a anuntat public ca ofera o recompensa substantiala celor care pot sa o ajute cu o alta pisica.

Zavo nu vrea insa orice motan, ci unul care sa fie din aceeasi rasa ca a raposatului. “Fac un anunt pentru posesorii de sacra de birmania din familia lui Marty Mustacila sau chiar incrucisati cu o birmaneza si care au un mostenitor de-al lui, fie ca este vorba de un nepotel, stranepotel, dar sa fie baietel. Acesta nu este un mesaj pentru escroci!

Oana zavoranu

Celui care se prezinta, i se vor pune niste intrebari stiute numai de catre mine din care imi voi da seama daca face parte din arborele genealogic al iubirii mele.
Doresc sa fie tot motanel, pentru a-mi mai alina un pic durerea, iar recompensa o sa fie pe măsura.

Oana zavoranu

Si nu va pierdeti timpul, daca nu puteti face dovada ca este o ruda de sange a lui Marty The King”, a scris Zavo pe pagina ei de socializare.

Citește și...