Oana Zăvoranu și Mario Iorgulescu, idilă secretă? Ce legătură a avut bruneta cu fiul președintelui LPF. A ieșit la iveală totul!

Publicat: 24/01/2020 | 14:43
Oana Zăvoranu și Mario Iorgulescu, idilă secretă? Ce legătură a avut bruneta cu fiul președintelui LPF. A ieșit la iveală totul!

Noi informații picante bombardează showbizul românesc! Cine s-ar fi gândit, oare, că între Oana Zăvoranu și Mario Iorgulescu ar fi existat vreodată interacțiune, însă se pare că în anul 2014, fiul președintelui LPF ar fi încercat din răsputeri să-i atragă atenția brunetei. 

Oana Zăvoranu și Mario Iorgulescu au interacționat cum nu se poate mai…apropiat! În anul 2014, mai exact în luna februarie, bruneta a fost într-un club de fițe din Capitală, acolo unde nimeni altul decât fiul președintelui LPF ar fi încercat să-i atragă atenția. Potrivit informațiilor existente în presă, fosta soție a lui Pepe ar fi avut chiar interacțiuni apropiate cu Mario Iorgulescu, întrucât acesta nu s-ar fi dezlipit de ea!

Cu toate acestea, Oana Zăvoranu a mărturisit că nu l-a putut vedea niciodată pe Mario ca pe un posibil iubit și a detaliat cum a decurs întâlnirea celor doi, în club, dar și ce gesturi a făcut Iorgulescu, pentru a-i atrage atenția.

„A venit băiatul care era drăguţ, este un tip curtenitor, m-a luat de umeri, a încercat să îmi capteze atenţia. Eu nu l-am luat ca pe un potenţial iubit… Pe Mario l-am văzut ca pe un admirator, nu ca pe un potenţial iubit”, a spus Oana Zăvoranu.

Pe de altă parte, fiul președintelui LPF a mărturisit că a avut ceva sentimente față de Oana Zăvoranu, dar în niciun caz nu a încercat să o agațe, în vreun fel sau altul. „Trebuie să recunosc că este o femeie frumoasă şi este foarte usor sa te îndrăgosteşti de ea. Un flirt nevinovat se poate transforma usor într-o poveste de dragoste. Dar nu este şi cazul nostru”, a spus Mario Iorgulescu, despre Oana Zăvoranu.

Citește și...