Oficial! Magdalena Şerban, încă un dosar penal. Ce a făcut după gratii criminala de la metrou

Publicat: 24/12/2017 | 10:14

Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciucu sub roţile trenului. Femeia a fost arestată şi este acuzată de omor şi tentativă de omor. Chiar dacă se află în spatele gratiilor, criminala de la metrou continuă să comită infracţiuni. Astfel că se va alege cu un nou dosar penal.

 

Acum va fi cercetată şi pentru ultraj. Reprezentanţii Penitenciarului Jilava au făcut o plângere la Parchet, după ce femeia a ameninţat cu moartea şi a atacat două agente care o supravegheau. Femeia, care pare să aibă probleme de sănătate mintală şi de stăpânire a controlului, a atacat în închisoare două persoane, responsabile de paza sa. Fără să fi avut un conflict anterior cu ele, Magdalena Şerban se pare că a ales să-şi verse mânia asupra lor.

„În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat înjurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune că ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege. Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de 3 legislaţia în vigoare”, a declarat Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava.

Citește și...