Ofițerul Stării Civile din Iași a crezut că e o glumă! Câți ani are mireasa acestui pensionar de 83 de ani

Publicat: 24/11/2019 | 15:53
Ofițerul Stării Civile din Iași a crezut că e o glumă! Câți ani are mireasa acestui pensionar de 83 de ani

Atunci când este vorba despre dragoste, surprizele se pot ține lanț. Fie că este vorba despre vârsta partenerilor, fie că unii dintre cei prezenți alături de amorezi consideră că aceștia nu se potrivesc, există – de fiecare dată – scenarii creionate subiectiv. Cert este că partenerii implicați se simt bine unul lângă celălalt, iar romantismul ”urcă” precummercurul din termometre în luna lui Cuptor.

Starea Civilă din Iași. ”Casa căsătoriilor”. Oamenii privesc, intrigați, un cuplu-surpriză. Mirele are 83 de ani, mireasa a împlinit 56. ”Pofta vine mâncând”, se spune, așa că ieșeanul în cauză – chiar dacă nu și-a propus să intre în Cartea Recordurilor – s-a decis să întoarcă o nouă foaie sentimentală a vieții sale. Și-a descoperit jumătatea sentimentală și nu a mai stat pe gânduri. Bate fierul cât e cald, mai ales atunci când este vorba despre amor cu năbădăi.

Dragoste fără vârstă

Svetlana Focșa are 56 de ani, dar diferența de vârstă a constituit o problemă pentru fericitul mire. „Planurile de viitor sunt acele planuri care aduc optimism și sănătate, și viață lungă”, a declarat Gheorghe Cojocaru, fericitul mire, pe scările Stării Civile, potrivit bzi.ro. Cei doi miri au savurat momentele, iar atunci când au ajuns în fața ofițerului Stării Civile au rostit ”Da!” fără să stea pe gânduri.

Bărbatul de 83 de ani nu și-a sărutat soția – după ce au semnat actele și au oficializat relația -, conform ”protocolului”, preferând să aplaude. Mirii nu au beneficiat de serviciile unui fotograf profesionist, dar s-au fotografiat, într-o astfel de zi fericită, cu telefoanele mobile.

Citește și...