Oltenii cred în minuni la Atena: „Să luăm modelul CFR-ului. E un exemplu bun!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/08/2019 | 12:44

Sorin Cârțu, preşedintele formației Universitatea Craiova, a declarat înaintea manșei secunde a turului III preliminar al Europa League, pe care oltenii o vor susține – astăzi – la Atena, că îşi doreşte mult ca băieţii lui Papură să dea peste cap calculele hârtiei şi să întoarcă rezultatul din prima întâlnire, 0-2.

Oficialul oltenilor a spus că ştie ce le-ar trebui băieţilor noştri ca să continue în Europa League:

„M-aș bucura să realizăm un rezultat de excepție. Plecăm cu șanse mai mici dar în fotbal orice este posibil. Ca să realizezi trebuie să crezi și să-ți propui acest lucru. Să luăm modelul CFR-ului. Mi-a plăcut mult cum au abordat returl din Scoția. CFR-ul e un exemplu bun”, a declarat Sorin Cârțu, președintele formației Universitatea Craiova.

Duelul se reia de la scorul de 2-0 pentru AEK, grecii impunându-se la pas în Bănie fără să forețeze, la capătul unui meci pe care l-au controlat și în care au lăsat impresia că sunt echipa mai omogenă și mai experimentată.

Universitatea nu trece prin cea mai bună perioadă a sa și este greu de crezut că va avea forța de a se ridica la nivelul de joc al grecilor. Oltenii au o serie de trei jocuri consecutive pierdute, iar în ultimele două partideechipa lui Corneliu Papură nici nu a marcat. Jocul neconvingător al oltenilor a stârnit mania suporterilor care la ultimul meci, cel pierdut ppe teren propriu cu Sepsi, au cerut insistent demisia lui Papură.

Câștigătoarea dublei dintre AEK Atena și Universitatea Craiova va întâlni în play-off-ul Europa League câștigătoarea dublei dintre Sparta Praga și Trabzonspor, duel care se reia de la scorul de 2-2.

Citește și...