Oltenii sunt optimiști înainte de debutul în Europa League!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/07/2019 | 15:03
Oltenii sunt optimiști înainte de debutul în Europa League!

Universitatea Craiova își începe – astăzi, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport – aventura europeană.

Deși la un moment dat aspirau la titlul de campioni și erau convinși că e doar o simplă formalitate să termine îm primele trei din România, oltenii lui Cornel Papură au prins pe ultima sută de metri, participarea în Europa League, grație celor de la Viitorul, care după ce i-au depășit în clasament le-au făcut un favor câștigând Cupa României și eliberând astfel un loc pentru Europa League.

Corneliu Papură, antrenorul principal al oltenilor s-a arătat încrezător înaintea primului meci oficial al noului sezon competițional că echipa sa va reuși să se impună în Azerbaidjan în fața formației FK Sabail Baku, și că va lua astfel o opțiune importantă la calificare încă din manșa tur a primului tur preliminat al Europa League.

La rândul său, deși îndemană la prudențță, Sorin Cârțu, președintele alb-albaștrilor, nu concepe ca oltenii să nu se califice în în turul doi, unde ar avea parte de alt adversar accesibil.

„Orice este posibil legat de grupele Ligii Europa. Este foarte important să trecem de cele două oponente, Sabail şi învingătoarea dintre Honved Budapesta şi Zalgiris Vilnius, pentru că nu am avea nicio scuză. După, în turul trei, este important să ai şi şansă la tragerea la sorţi”, a declarat Sorin Cârţu, antenorul olttenilor înaintea duelului cu azerii.

Duelul din manșa tur a primului tur preliminar din Europa League dintre FK Sabail Baku și Universitatea Craiova va avea loc astăzi de la ora 19:00, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport de la ora 19.00.

 

Citește și...