Oltenii, victorie la ultima fază cu Academica!

Autor: Cristian P
Publicat: 15/07/2019 | 11:46
Oltenii, victorie la ultima fază cu Academica!
Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de  3-2 în prima etapă a noului sezon competițional, în fața Academicii Clinceni. Confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco“ a fost uan de-a dreptul dramatică, cu două goluri marcate n prelungiri, oltenii obținând victoria grație unei reușite de excepție semnată de puștiul de 21 de ani Vasile Constantin în minutul 90+5.

Echipa lui Corneliu Papură a început mai bine meciul și a rueșit să deschidă scorul beneficiind de un autogal semnat de Răuță în minutul 13. Nou-promovata nu a acuzat șocul și a reușit să egaleze în minutul 29 însă Martic i-a readus pe olteni în avantaj până la pauză cu un gol marcat în minutul 41.

În minutul 90+3, Nsiah a adus din nou egalarea însă la ultima fază a meciului Vasile Gheorghe a adus victoria Universității cu un șut de generic. S-a terminat 3-2 iar oltenii au debutat cu dreptul în noul sezon competițional al Ligii 1.

La finalul partidei, Corneliu Papură, antrenorul principal al Universitățiii a declarat că se aștepta la o replică bună a oaspeților și s-a declarat mulțumit de randametul celor trei juniori introduși, cu mici rezerve la Șerban, și a punctat că pentru meciurile următoare, cu Sabayil și Dinamo, vor fi schimbări în primul unsprezece. De partea cealaltă, antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, a spus că este foarte mulțumit de modul cum s-a prezentat echipa sa, mai ales că jocul din Bănie a însemnat debutul în Liga I. Acesta își dorește ca în viitor elevii săi să fie mai concentraț și la final să nu fie probleme cu retrogradarea.

 

 

 

Citește și...