Ordin de la Rednic, victoria: „Vrem să începem bine returul din play-out!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/05/2019 | 13:25
Ordin de la Rednic, victoria: „Vrem să începem bine returul din play-out!”
Victoria pe care Gaz Metan mediaș a obținut-o în derby-ul Sibiului cu FC Hermannstadt, scor 4-1, a pus presiune pe Dinamo care este obligată la victorie î duelul de astăzi de la Călărași cu Dunărea de la ora 18:00 din prima etapă a returului play-out-ului Ligii 1.

Mircea Rednic, antrenorul principal al „câinilor”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei că elevii săi au ca obiectiv victoria în acest duel pentru că își dorește să câștige play-out-ul.

„Vrem să începem bine returul din play-out, știm că ne așteaptă un meci foarte greu pentru că cei de la Călărași vor să scape de retrogradare, noi vrem să terminăm pe primul loc și ambele echipe vor juca să câștige. Noi sigur vom juca să câștigăm. Ca probleme de lot, pe Filip nu am reușit să-l recuperăm, se antrenează separat, în rest toți jucătorii sunt valizi și prezenți. Acum intrăm în cantonament, astăzi la prânz facem antrenament, apoi vom pleca spre Călărași”, a declarat Mircea Rednic.

Tehnicianul lui Dinamo a negat că alb-roșii se vor despărți în vară de Dan Nistor și a spus că nu se pune problema despărțirii de decarul său.

„Văd că îi faceți bagajele lui Nistor, nu se pune problema de un transfer. Nu știu dacă are vreo ofertă, nu am auzit că a spus că ar vrea să plece. Să vedem oferta și după aia discutăm. Dacă el a zis că e ultima șansă a lui, eu niciodată nu am fost împotriva unui transfer dacă jucătorul e mulțumit. Dar cred că până la urmă nu se pune problema ca el să plece”, a mai spus Rednic.

Înaintea duelului de astăzi, Dinamo este pe locul 2 cu 34 de puncte, la patru puncte de liderul Gaz Metan Mediaș în timp ce dunărea se află pe locul 7 cu 18 puncte.

Partida Dunărea- Dinamo va avea loc astăzi de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...