Otilia Bilionera se mărită! Cântăreața a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Publicat: 14/06/2019 | 08:16

Otilia Bilionera este în culmea fericirii, iubitul ei i-a făcut o mare surpriză de ziua ei, a cerut-o în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, cântăreața a acceptat și a împărtășit veste cu prietenii virtuali de pe Instagram. „Am spus DA… și la mulți ani mie„, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Otilia nu a postat nicio poză cu iubitul ei, însă a arătat tuturor bijuteria care îi strălucește acum pe inelar. Fanii au felicitat-o atât pentru logodnă, cât și pentru ziua ei. „Casa de piatră 🤩..Sa zicem ca a fost cu noroc buchetul lui brigitt/ La mulți ani frumoși cu sănătate și fericire pentru sufletul tau și bine ca ai spus da, ca altfel Haboubou…/ La Mulți Ani cu sănătatea și bucurii și multe binecuvântări să se reverse asupra ta de la bunul Dumnezeu alături de familia ta!!🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉 Felicitări ca ai spus da!!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la prietenii virtuali.

A participat la Ferma

Otilia Bilionera este una dintre vedetele care a concurat la emisiunea Ferma. Cum pe durata show-ului nu a avut acces la telefon și internet și nu a putut lua legătura cu cei dragi, artista a găsit o altă modalitate pentru a-i transmite iubitului ei câtde mult îi simte lipsa. Aceasta i-a făcut o declarație de dragoste într-o scrisoare. „Dragul meu Habubu, ai venit în viața mea fix când rămăsesem fără speranță. Ai scos tot ce era mai bun din mine și pentru asta îți multumesc! A ta și numai a ta, un îngeraș în formă de copilaș, Otilia!”, sunt cuvintele pe care Otilia Bilionera i le-a adresat iubitului ei.

Citește și...