Ozana Barabancea, îngenuncheată de durere: “Andrei a plecat dintre noi tocmai azi”

Publicat: 21/11/2019 | 18:08

Ozana Barabancea traversează o perioadă neagră din viața ei. O persoană dragă din viața sa a pierdut lupta cu o boală teribilă, iar suferința din sufletele celor pe care i-a lăsat în urmă, pe această lume, este uriașă. Celebra artistă este îngenuncheată de durere și a transmis un mesaj extrem de emoționant în care a tras și un semnal de alarmă.

Citește și: Ozana Barabancea, mesaj tranșant la adresa celor care au criticat-o! Cum își serbează ziua de naștere astăzi

Ozana Barabancea, îngenuncheată de durere după moartea unui prieten

În mesajul așternut pe Internet, Ozana Barabancea a scris câteva gânduri în memoria lui Andrei, tânărul pentru care a lansat în ultimele zile mai multe apeluri la rugăciune. Mai mult, jurata de la “Te cunosc de undeva!” i-a sfătuit pe toți să le acorde multă atenție persoanelor importante din viețile lor, pentru că nu se știe niciodată când va fi ultima dată când vorbesc cu ele… sau le îmbrățișează.

“Andrei a plecat dintre noi tocmai azi! S-a dus sa-L intalnească pe Hristos! A fost constient si lucid pană in ultima clipă cand simțea că nu mai are aer. Este cumplit de trist ! Asa un copil bun, blând si serios. Doamne, Dumnezeule, ai grija de sufletul lui Andrei!

Va multumesc pentru rugaciuni! Sa fiti buni in continuare cu ai vostri! Sa ii imbrațișați si sa ii prețuiti! Spune-ți-le parinților vostri cat de mult ii iubiti, cat de mult ii prețuiți! Spuneți-le copiilor vostri, fraților vostre, surorilor voastre cat de mult inseamnă ei pentru voi ! Nu stim niciodata cand ne imbrățișăm pentru ultima oară!😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢💒💒💒💒💒💒”, a scris artista pe contul ei oficial de Facebook.

De duminică, 17 noiembrie, când a făcut primul apel la rugăciune pentru Andrei, adolescentul care s-a luptat cu o boală cumplită, Ozana Barabancea a făcut mai multe postări prin intermediul cărora le amintea prietenilor și fanilor ei să își îndrepte gândurile, rugăciunile și spre acesta.

Ieri, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a postat pe Facebook-ul ei următorul mesaj: “Va rog!!! Sa spunem Acatistul Sf Nectarie pentru Andrei, de 16 ani, internat la Spitalul Fundeni !!!!! Va multumesc !!!!!”, semn că, la fel ca părinții și apropiații tânărului, ea a sperat până în ultima clipă că acesta va ieși învingător.

Ozana Barabancea, apel la rugăciune pentru Andrei, un adolescent diagnosticat cu o maladie mortală © Facebook
Ozana Barabancea, apel la rugăciune pentru Andrei, un adolescent diagnosticat cu o maladie mortală © Facebook
Citește și...