Părinții lui Răzvan Ciobanu au pierdut 60.000 de euro. Ce decizie au luat după moartea designerului

Publicat: 01/07/2019 | 13:07
Părinții lui Răzvan Ciobanu au pierdut 60.000 de euro. Ce decizie au luat după moartea designerului

Deși au trecut două luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, părinții lui sunt la fel de îndurerați, mai ales că nu a venit niciun rezultat în urma anchetei. În afară de asta, nici cu banii nu stau foarte bine, în ultimii ani au pierdut 60.000 de euro, astfel au luat o decizie importantă după moartea designerului.

Părinții regretatului creator de modă se gândesc se gândesc să renunţe la pensiunea pe care o deţin în judeţul Vâlcea. Afacerea este administrată de aproximativ 15 ani de familia lui Răzvan Ciobanu, însă părinţii designerului au anunţat că ar căuta un cuplu care să se ocupe în continuare de afacerea familiei, potrivit Wowbiz.ro.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.

Citește și...