Părinții unei adolescente sunt dărâmați de tristețe! Emine Bîgea a dispărut de acasă, iar familia se gândește la cele mai negre scenarii: „Vă rog din suflet să ne ajutați!”

Publicat: 26/03/2018 | 08:50

Caz dramatic în Vaslui. Emine Bîgea, o tânără de 16 ani, este de negăsit de aproape o săptămână, iar părinții ei sunt disperați. Vestea dispariției fiicei lor au primit-o peste hotare, unde au plecat la muncă pentru a-i oferi ei un trai mai bun. Acum, ei se roagă pentru o minune și speră ca fata lor să revină cât mai repede acasă. Între timp, au mers la poliție și au dat-o în urmărire generală. Cine o vede pe Emire Bîgea este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție și să le ofere agenților informații despre tânăra dispărută.

Emine Bîgea a plecat la școală în dimineața zilei de 21 martie și nu s-a întors nici până astăzi acasă. Colegii săi de la liceul „Ștefan Procopiu”, unde adolescenta învață, au remarcat că aceasta lipsește și au dat alarma chiar în ziua în care a dispărut, pentru că atunci ea nu a ajuns la școală. Pe Facebook au apărut mai multe apeluri disperate în speranța că tânăra va fi găsită mai repede.

„A dispărut scumpa mea nepoată. Vă rog din suflet, dacă o vedeti sau stiti ceva de ea, anuntati cea mai apropiată statie de Politie. Vă rog din suflet să ne ajutati! Distribuiti câti mai multi! Asa o putem găsi” este mesajul distribuit pe Facebook de zecii de persoane.

Tânăra locuia cu bunicii în zona Traian, pentru că părinții ei sunt plecați la muncă în străinătate. Tatăl tinerei a povestit în cadrul unui interciu cum a decurs ultima discuție cu fiica lui, chiar cu o seară înainte de dispariție.

Părinții lui Emine Bîgea sunt disperați și au observat un comportament ciudat la aceasta: „Ne-a blocat pe Facebook!”

Mama și tatăl adolescentei au povestit în cadrul unui interviu că nu-i lipsea nimic și că nu avea niciun motiv să plece de acasă. Prin minte le trec cele mai negre scenarii și se roagă neîncetat ca fiica lor să fie găsită în viață și nevătămată. Mai mult, spun părinții, Emine Bîgea nu le-a dat de înțeles că ar fi nemulțumită sau că îi lipsește ceva.

„Vorbeam zilnic cu ea, inclusiv cu o seară înainte a vorbit cu sotia mea. Au povestit și au râs împreunã. Totul era în regulă, nimic nu ne dădea de gândit. A doua zi, de dimineță, miercuri, și-a luat rucsacul și a plecat la școală. Din acel moment, nu mai știm nimic de ea, pentru că nu a ajuns la școală.

După câteva ore, au venit colegii acasă și au întrebat ce se întâmplă cu ea, pentru că nu a venit la scoală si nici nu pot lua legătura cu ea. Culmea e că ne-a blocat si pe noi, părintii, pe telefon și pe Facebook. Deci, nicio modalitate de a lua legătura cu ea. E foarte ciudat.

Am înteles că se împrietenise cu un anumit băiat, pe nume Alex, însă nu stiu dacă are vreo legătură cu disparitia ei. Stiti cum e acum, încercăm să ne agătăm de orice indiciu care ne-ar putea duce spre găsirea ei. Nici măcar telefonul nu poate fi localizat acum, pentru că, din câte ni s-a spus, au nevoie de o hotărârea judecătoarească.

Stau si mă gândesc si nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat. Ea are conditii bune acasă, are tot ce îsi doreste, avea libertate, iesea în oras cu prietenii sau venea cu ei acasă. Chiar nu stiu ce sã mai zic…”, a declarat tatăl tinerei pentru vremeanoua.ro.

Citește și...