Pe Neagoe l-a „luat” inima de la arbitrajul lui Cojocaru: „Nu m-am simţit foarte bine şi am plecat de pe bancă!”

Autor:
Publicat: 09/11/2019 | 11:39
Pe Neagoe l-a „luat” inima de la arbitrajul lui Cojocaru: „Nu m-am simţit foarte bine şi am plecat de pe bancă!”

Nemulțumit de arbitrajul lui Adrian Cojocaru în duelul de la Tg. Mureș pe care FC Hermannstadt l-a terminat nedecis, scor 1-1 cu Viitorul Constanța, meic în care dobrogenii au beneficiat de două penalty-uri, Eugen Neaagoe a plecat de pe bancă în timpul partidei.

La finalul meciului, Neagoe a recunsocut căă a recurs la acest gest de protest și de frica problemelor medicale, tehnicianul suferind recent pe banca lui Dinamo un infarct.

„Nu m-am simţit foarte bine şi am plecat de pe bancă în timpul jocului pentru că, sincer, a fost jenant. Nu doar acele faze, ci tot jocul. Dar asta e situaţia, plătim pentru greşeli, dar plătim doar noi. Pe mine poate să mă dea afară mâine. Plăteşti jucătorii, au familie, nu poţi să iţi baţi joc aşa de o echipă care încearcă să joace fotbal. Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, bravo lor, dar nu au avut nicio ocazie. Trebuie să dai tu două penalty-uri ca să-i bagi în joc sau cum? Etapa trecută iar, acum iar, greşeli mari. Efectiv, te bagă în pământ. I-am şi spus: bă, o să ne aveţi pe conştiinţă, bă! Şi azi meritam să câştigăm, cu tot respectul pentru Viitorul şi Hagi, dar chiar nu şi-au creat nicio ocazie. Doar acum, pe final. Au avut o posesie mai bună, au jucători buni, de calitate, dar de aici şi până la a da de maniera asta penalty la orice fault, orice contact, dai pe deasupra”, a tunat Eugen Neagoe.

În duelul dintre Hermannstadt- Viitorul încheiat cu scorul de 1-1, centralul gălățean Adrian Cojocaru a acordat trei penalty-uri, două pentru dobrogeni și unul pentru sibieni și a arătat opt cartonașe galbene și unul roșu.

În urma remizei de la Tg. Mureș, FC Hermanstadt a rămas pe locul 12 cu 14 puncte, iar Viitorul pe locul 2 cu 29 de puncte.