Pe Simina de la Puterea Dragostei o știe toată lumea, dar cum arată „sora mia”…

Autor: Maria H.
Publicat: 14/09/2019 | 18:23

Simina de la „Puterea Dragostei” a vorbit de nenumărate ori despre sora ei, atunci când s-a aflat în casa dragostei. Fanii acesteia au fost curioși să o vadă, iar focoasa brunetă le-a îndeplinit dorința.

Simina vorbea mereu despre sora ei, la Puterea Dragostei, cele două fiind extrem de apropiate. Expresia „sora mia” pe care o folosea bruneta, din cauza faptului că este bănățeancă și are accent specific zonei, a fost țina glumelor lui Jador și chiar dacă inițial Simina s-a arătat deranjată, pe parcursul timpului a acceptat și ea glumele.

Simina de la Puterea Dragostei, gravidă?

„Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii…îmi doresc și un copil. Am încercat, încercăm. Să facem un bebe. Îmi doresc mult un copil. Suntem împreună de patru luni. Sunt sigură că ne vom descurca. Întotdeauna m-am descurcat, nu am avut nevoie de ajutorul părinților mei. Cred că și acum mă voi descurca. Am discutat despre cum se vor schimba distracțiile după ce vom avea un copilaș.

Nu m-a cerut. Știe unde vreau să fiu cerută. Sunt curioasă dacă mai știe. Am spus că vreau să fiu cerută atunci când sari cu parașuta… Pentru mine e doar un act în plus. Nu cred că ne poate ține uniți. Dar îmi doresc ca, atunci când vom avea un copil, să avem același nume”, a declarat, recent, Simina la Teo Show. (CITEȘTE ȘI: EI SUNT CONCURENȚII DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, SEZONUL 2. CINE SUNT ȘI CU CE SE OCUPĂ FIECARE)

Astăzi, Simina a apărut cu o burtică proeminentă, iar toată lumea și-a pus o singură întrebare: dacă nu cumva concurenta de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată. Ei bine, Simina a decis să pună capăt speculațiilor și a spus lucrurilor pe nume. (Super oferta verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air)

„Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină”, a spus Simina pentru WOWbiz.ro.

Citește și...