EI sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 2. Cine sunt și cu ce se ocupă fiecare

Publicat: 15/07/2019 | 15:59

Șase tinere superbe și toți atâția bărbați frumoși au acceptat provocarea emisiunii “Puterea Dragostei”, care a ajuns la al doilea sezon. În rândurile de mai jos, puteți descoperi atât cine sunt, de fapt, dar și cu ce se ocupă fiecare. Cu toții sunt uniți de aceeași dorință: să se îndrăgostească și să își găsească sufletul pereche.

Citește și: Scandal la Puterea Dragostei după ce Kanal D a anunțat câștigătorii. S-a lăsat cu cuvinte grele

EI sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 2

Bianca Ioana Micu (Bia) are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activează ca model și este studentă. Focoasa brunetă își dorește să găsească în casa de la “Puterea Dragostei” bărbatul ideal… acesta trebuie să fie inteligent și carismatic.

Mariana Susarenko are 27 ani și este absolventă de a Facultății de Jurnalism. În prezent, ea activează ca model și nu este de acord cu violența, relatează wowbiz.ro.

Ionela Sozariu (Ella) are 23 ani, e născută în Oradea și locuiește în Cluj-Napoca. Activează în domeniul marketingului, lucrează pentru o firmă de construcții. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Tot ce își dorește de la un bărbat este ca acesta să o respecte și să o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Ligia Dolha (Ligi) are 27 ani, locuiește în Cluj-Napoca, și e make-up artist. Spune despre ea că este o persoana hotărâtă, puternică, care mereu luptă pentru ceea ce își dorește. Ca orice tânără, visează să își găsească jumătatea, un bărbat cu care să împartă totul. “Înalt, inteligent și frumos”, așa ar trebui să fie, în linii mari, cel care îi va cuceri inima. Ce nu acceptă Ligia este să fie înșelată.

Bianca Ioana Micu (Bia), Mariana Susarenko, Ionela Sozariu (Ella), Ligia Dolha (Ligi) sunt patru dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”, sezonul al doilea. © wowbiz.ro
Bianca Ioana Micu (Bia), Mariana Susarenko, Ionela Sozariu (Ella), Ligia Dolha (Ligi) sunt patru dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”, sezonul al doilea. © wowbiz.ro

Mădălina Mocan (Mădă) are 21 ani, este din Cluj-Napoca și lucrează ca funcționar administrativ la o firmă de transport. Se descrie ca fiind o fire sociabilă și încrezătoare. De la partenerul de viață își dorește să îi fie loial și să o respecte. Avertizează că nu i-ar putea ierta acestuia minciuna.

În vârstă de 30 de ani, Andreea – Claudia Pirui este asistent medical și voluntar. Ea este de părere că un mariaj poate fi frumos cu condiția de a exista atât înțelegere, cât și respect între parteneri. Frumoasa blondă cu ochi albaștri speră să se îndrăgostească în emisiunea de la Kanal D și își dorește ca bărbatul din viața ei să fie un om echilibrat. Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare.

Printre participanții de la “Puterea Dragostei” sunt doi muzicieni

Raju, pe numele din buletin Nae Adrian Constantin, este cântăreț și are 31 de ani. Originar din București, tânărul s-a decis să vină în casa de la “Puterea Dragostei” ca să-și găsească jumătatea. El nu pune mare preț pe aspectul fizic; își dorește de la partenera de viață să fie inteligentă și să-l iubească așa cum el iubește el muzica rap.

Iulian Jucan este un tânăr hair-stylist de 21 de ani din București. Plin de energie și încrezător în puterea lui de seducție, speră să găsească în casa „Puterea Dragostei” o fată care să fie exact opusul lui, o femeie calmă.

Andrei Poptelecan este din Cluj, are 28 ani și a venit în această emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Femeia la care visează trebuie să fie carismatică și mai ales loială, iar din punct de vedere fizic să fie, de preferat, înaltă și brunetă. Se descrie ca fiind un bărbat cu simțul umorului, dezinvolt și competitiv .

Florin Rus este un muzician de 28 ani din Oradea, care s-a înscris la “Puterea Dragostei” cu speranța că își va întâlni aleasa. El are și un portret al celei care îi poate cuceri inima; aceasta trebuie să fie înțelegătoare, frumoasă, deloc geloasă, înaltă, cu ochi albaștri, conform sursei citată mai sus.

Raju – pe numele din buletin Nae Adrian Constantin –, Iulian Jucan, Andrei Poptelecan și Florin Rus sunt patru dintre concurenții de la “Puterea Dragostei”, sezonul 2. © wowbiz.ro
Raju – pe numele din buletin Nae Adrian Constantin –, Iulian Jucan, Andrei Poptelecan și Florin Rus sunt patru dintre concurenții de la “Puterea Dragostei”, sezonul 2. © wowbiz.ro

Livian Nelson Pop are 23 ani și este din Cluj-Napoca. În cadrul unui interviu acordat producătorilor show-ului de la Kanal D, el a mărturisit că își dorește să își găsească o partneră frumoasă și loială. De asemenea, a subliniat că știe care îi sunt atuurile pentru a cuceri domnișoarele și a-și ține adversarii la distanță.

Alex Turcu este un tânăr însoțitor de bord, iar la cei 21 de ani știe exact ce-și dorește. Femeia la care visează trebuie să fie disciplinată, ordonată, încrezătoare în sine și optimistă. Nu tolerează femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. El se caracterizează ca fiind sociabil, respectuos și încrezător.

Citește și...