Pentru Oana, Viorel Lis e ca și mort. Flirtează deja cu alți bărbați și a fost prinsă în fapt de soția unuia dintre ei

Publicat: 23/07/2018 | 11:16

Oana Lis a spus că îi va fi alături soțului ei până în ultima clipă, dar, ea se comportă deja ca și cum acesta ar fi mort. Potrivit celor mai noi informații apărute în lumea mondenă, soția lui Viorel Lis lirtează cu bărbați însurați. Și… spre ghinionul ei “s-a ars” zilele trecute, după ce soția unuia dintre ei a descoperit conversații deocheate.

Citește și: Oana Lis a dat chix cu apariția ei la plajă! A îmbrăcat un costum de baie cu slip tanga

Aventura Oanei Lis a avut loc în timpul vacanței recente de la malul Mării Negre. Flirtul vedetei s-a desfășurat atât pe plajă, unde bărbatul cu verigheta pe deget s-a oferit să-i curețe trupul de nisip, cât și în hotel. Și asta pentru că același domn s-a autoinvitat în camera în care era cazată soția lui Viorel Lis, care a fost încântată de propunerea primită.
Cei doi au simțit pentru puțin timp fluturașii din stomac, pentru că soția bărbatului a citit mesajele dintre soţul ei şi Oana Lis. În cadrul unui interviu, femeia a mărturisit că discuțiile dintre bărbatul ei și Oana Lis au fost destul de deocheate, chiar explicite în ceea ce priveşte o relaţie intimă între ei.
“Oana Lis ar face bine să-şi vadă de soţul ei, nu să se bage în seamă cu bărbatul altei femei”, a declarat soția bărbatului cu care Oana Lis a flirtat , potrivit spynews.ro.

Oana Lis, despre obiectul sfânt pe care îl ține mereu cu ea

“Trecând pe langa mine…c ineva mi a spus ca miros foarte frumos… divin! A mir!!! Si m-a întrebat ce parfum folosesc…☺️ Si i-am răspuns in gluma: « Ca, da, e normal sa miros a mir, doar stau cu moaștele in casa!!!» 😉 Dar, da, avea dreptate, am un mir de la Athos in geanta si ma dau cu el cand simt ca ma ia vreo neliniște, daca simt ca nu sunt chiar ok si ce credeți, dupa…ma simt foarte liniștita si împăcată!!!! Ca e mirul asta al meu magic…ca imi păcălesc creierul cu un gest la indemana tuturor…nu mai contează… efectul lui asupra mea contează !!!❤️❤️❤️❤️”, a scris soția fotului primar al Bucureștiului.
Citește și: E cel mai vicios cuplu din showbiz. Am filmat-o pe Oana Lis la pariuri, pe Viorel la păcănele!

Viorel Lis, operat de urgență anul acesta

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. După operația suferită, Oana Lis a făcut mărturisiri şocante despre soțul ei.

Citește și: Oana Lis, în pragul sinuciderii. “Era clar că nu sunt bine, deși…” Singura persoană cu care mai ține legătura din familia sa

Oana și Viorel Lis, unul dintre cuplurile controversate de la noi

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România. Fostul edil al Bucureștiului s-a născut pe 19 martie 1944 în Zărnești, județul Brașov, iar soția lui, în aceeași zi, însă la o diferență de 35 de ani – respectiv în 1979, la Constanta. Oana l-a cunoscut pe Viorel Lis în timpul studenției, după ce a început să facă practică la Primaria Capitalei. Dupa 12 ani de relatie, in vara lui 2009, pe 2 iunie, Oana si Viorel si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, iar in 2011 s-au casatorit religios. La sfarsitul lui septembrie 2012, Oana Lis a decis sa divorteze, acuzandu-si sotul ca nu ii este fidel-primul termen al divortului este in aprilie.

Citește și: Oana Lis, gânduri necurate de ziua ei. Vrea sex cu mai mulți parteneri!

Viorel Lis, fost primar al Capitalei

A fost primar al Bucurestiului incepand cu 1997, dupa ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al Romaniei, pana in 2000. Lis a demisionat apoi din PNTCD si si-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Democratie. In 2004, el a fost candidatul din partea Partidului Noua Democratie la postul de primar general la alegerile locale din Bucuresti, 2004.

Citește și...