Oana Lis, declarații despre starea de sănătate a lui Viorel: ”Putea să rămână paralizat”

Publicat: 17/07/2018 | 19:35

Oana Lis a dat declarații despre sănătatea soțului ei. Blondina își dorește să fie puternică pentru omul care a susținut-o necondiționat toată viața. (Reduceri mari la jocuri PC)

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat de la o zi la alta. Ultima dată, fostul primar al Capitalei a ajuns la spital după ce a suferit un atac cerebral. Acest incident a lăsat urme serioase. Oana face tot ce-i stă în putință să-i i aline suferința soțului ei si să fie cât mai puternică pentru el. (CITEȘTE ȘI: VIOREL LIS ESTE ÎN STARE GRAVĂ ȘI ABIA MAI POATE VORBI: ”PÂNĂ LA URMĂ MOARTEA ESTE O CERTITUDINE”)

„Sunt mulțumită că nu a fost mai rău de atât, putea să rămână paralizat, să fie mai rău. Vorbește mai greu, dar e ok. Asta e viața! La anumite lucruri trebuie să te aștepți. Le iau pe toate așa cum vin. S-a întors roata, mă bucur că am devenit o femeie puternică și acum îl pot susține și eu pe el, așa cum a făcut el când eram eu tânără.”, a mărturisit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis, ajutată de învățăturile de la Facultatea de psihologie

Oana Lis urmează cursurile în cadrul Facultății de Psihologie, iar recent a dezvăluit că motivul principal pentru care a hotărât să urmeze o astfel de specializare a fost depresia cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. (VEZI ȘI: ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS, DUPĂ CE OANA A ANUNȚAT CĂ FOSTUL EDIL ABIA MAI POATE VORBI)

”M-a ajutat mult facultatea de psihologie să nu înnebunesc, nu mai iau pastile ca să pot să dorm. Mă liniștesc singură, am învățat tot felul de tehnici și știu ce trebuie să fac atunci când intru în panică, când nu reușesc să adorm.”, a mai spus Oana Lis. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...