Percheziții în cazul maimuţei pierdute în Bucureşti! Poliţiştii au găsit la Nuţu Cămătaru încă două primate şi o cămilă

Publicat: 18/09/2019 | 08:24
Percheziții în cazul maimuţei pierdute în Bucureşti! Poliţiştii au găsit la Nuţu Cămătaru încă două primate şi o cămilă

Polițiștii de la Secția 24 din București au găsit miercuri dimineață la perchezițiile dintr-o casă din Sectorul 5 două maimuțe și o cămilă, potrivit unui comunicat. Perchezițiile au fost făcute împreună cu angajați ai Gărzii de Mediu și ai primăriei, ca urmare a cazului de săptămâna trecută, când o maimuță a apărut în capitală.

În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflați în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizație de percheziție, pe raza aceluiași sector. Până la acest moment, în locația respectivă au fost identificate doua maimuțe și o cămilă. La această activitate participă și reprezentanți ai ASPA și și Gărzii de Mediu. Cercetările continuă„, anunță Poliția Capitalei.

Animalele au fost găsite în locuința familiei lui Nuțu Cămătaru, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție. Cămătaru este cunoscut pentru grădina zoologică improvizată în curte, unde a adus animale exotice.

Legislația interzice însă persoanelor fizice să dețină astfel de animale.

Citește și...