Percheziții la o grupare care exploata sexual tinere, dar și minore. Aveau chiar și 10 clienți pe zi, iar partida de amor costa…

Publicat: 22/08/2019 | 08:35
Percheziții la o grupare care exploata sexual tinere, dar și minore. Aveau chiar și 10 clienți pe zi, iar partida de amor costa…

Nouă percheziții pentru destructurarea unei grupări specializată în traficul de persoane au avut loc în această dimineață la Timișoara. Mai multe tinere, printre care și minore, au fost exploatate sexual de către membrii rețelei. Unele dintre victimele proxeneților aveau chiar și 10 clienți pe zi. Printre cei săltați de mascați se numără și membri ai clanului Sprânceană.

Percheziții la o grupare din Timișoara care exploata sexual tinere, dar și minore

Perchezițiile au fost efectuate în nouă locații din Timișoara de către procurori ai DIICOT, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timișoara, trupele speciale ale Poliției și jandarmi. În timpul perchezițiilor realizate pentru destructurarea rețelei specializate în traficul de persoane a fost ridicat inclusiv liderul rețelei, Marius Stanciu, dintr-o locuință din zona Eroilor, din Timișoara.

Anchetatorii susțin că membrii grupării au exploatat sexual mai multe tinere în ultimul an, inclusiv minore, cărora le găseau clienți prin intermediul anunțurilor sau erau trimise direct pe stradă, la Timișoara. Potrivit unor surse, proxeneții au terorizat cel puțin 8 fete cărora le aduceau chiar și 10 clienți pe zi. Pentru o partidă de amor, aceștia plăteau între 150 și 200 de lei, relatează opiniatimisoarei.ro. Banii, în cea mai mare parte, ajungeau în buzunarele proxeneților.

În total, unsprezece persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Timișoara, în cursul zilei de joi.

Citește și...