„Piți” ironii către Gigi Becali înainte de FCSB- Universitatea: „Am înțeles că pregătesc o mare surpriză…El oricum stă pe bancă dar nu-l vedeți voi!”

Autor:
Publicat: 22/12/2019 | 10:34
„Piți” ironii către Gigi Becali înainte de FCSB- Universitatea: „Am înțeles că pregătesc o mare surpriză…El oricum stă pe bancă dar nu-l vedeți voi!”

Victor Pițurcă, managerul general al formației Universitatea Craiova, nu concepe să nu încheie anul cu un rezultat pozitiv în Liga 1.

Oltenii vin cu încredere astăzi pe „Național Arena” pentru derby-ul cu FCSB, iar Puțurcă susținee că elevii săi au șansa lor în acest duel pentru a obține un rezultat pozitiv.

Fostul selecționer nu a uitat că a debutat cu o înfrângere chiar contra FCSB la revenirea pe banca oltenilor în tur și a spus că își dorește ca elevii săi să răzbune acel eșec.

Victor Pițurcă nu a ezitat să trimită săgeți către FCSB având în vedere relațiile reci pe care le are în continuare cu Gigi Becali și a spus că pentru el nu ar fi o surpriză dacă finanțatorul va sta pe bancă în acest meci.

„Este ultimul joc din acest sezon, sigur că noi ne dorim victoria, FCSB-ul îşi doreşte victoria, sper să fie un spectacol reuşit şi Universitatea Craiova să învingă. FCSB e o echipă valoroasă, a demonstrat-o în ultimul timp, a pierdut doar un meci din nu ştiu câte, e pe o scară ascendentă şi simplu nu va fi. Mergem să jucăm fotbal, vom vedea care echipă se va bucura la sfârşitul celor 90 de minute de joc. Am înţeles că ei pregătesc o mare surpriză, aşa am înţeles. Noi nu pregătim. Gigi oricum tot timpul stă pe bancă, chiar dacă nu-l vedeţi voi”, a declarat Victor Pițurcă.

Cele două mari rivale sunt vecine de clasament înaintea acestui duel, oltenii fiind pe locul 3 cu 37 de puncte în timp ce vicecampioana, care are și un meci mai puțin disputat, restanța cu FC Voluntari, se află pe locul 4 cu 36 de puncte.

În tur, „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 1-0.