Pitoreasca viata a unui politician de top! Recunoaste ca si-a inselat trei dintre sotii, dar ca i-a fost fidel celei de-a patra

Publicat: 23/09/2013 | 00:03

Mihail Balasescu, fostul secretar general al PNL, cel care a recunoscut ca a facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, spune ca nu a inselat-o pe ce-a de-a patra sotie.

Mihail Balasescu
Mihail Balasescu

El recunoaste insa ca a calcat pe bec cand vine vorba de celelalte neveste pe care le-a avut.

Ironia sortii! Balasescu sustine ca nu a inselat-o pe Ana Maria, insa afirma ca femeia nu a procedat la fel si ca i-a fost infidela.

N-am fost un inger in viata mea, recunosc asta. Insa pot spune cu mana pe suflet ca nu i-am fost infidel Anei nici macar atunci cand imi era amanta. Nu mi-am inselat niciodata actuala sotie, am iubit-o mult”, a declarat fostul secretar general al PNL pentru CANCAN.ro.

Balasescu a dat-o pe tanara in judecata
Balasescu a dat-o pe tanara in judecata

Acesta a admis ca situata nu sta la fel cand vine vorba de celelalte trei sotii. “Poate or sa se supere fostele neveste, dar asta este realitatea. I-am fost fidel Anei, care este cea de-a patra sotie, iar drept rasplata ea m-a inselat. Si a aruncat cu noroi in mine. Sa-mi fie invataura de minte”, a mai spus Mihail Balasescu.

Fostul secretar general al liberalilor a fost parasit de a patra sotie la doar trei luni de la casatorie, aceasta acuzandu-l, printre altele, ca a fost violent fata de ea. Tanara a inaintat si divortul. Balasescu a respins toate acuzatiile aduse de femeie si a declarat ca nu a fost vreodata violent cu aceasta. (B.G.)
 

Citește și...