Ploaie de goluri la Manchester și Torino în Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 13/03/2019 | 12:42
Ploaie de goluri la Manchester și Torino în Champions League!
Așteptate cu mult interes duelurile din manșa retur a optimilor de finală a Champions League s-au ridicat la nivelul mult dorit.

Pe „Etihad Stadium”, Manchester City s-a distrat cu Shalke 04. După 3-2 în tur, „cetățenii” s-au distrat cu „minerii”, administrându-le un sever 7-0 (3-0).

În returul de pe „Etihad” și-au trecut numele pe lista marcatorilor Sergio Aguero (2), Leroy Sane, Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Leroy Sane și Phil Foden.

Astfel cu scorul general de 10-2, formația lui Pep Guardiola accede în sfeturile de finală și continuă cursa spre trofeul Champions League.

În celălalt meci disputat aseară în manșa retur a optimilor de finală a Champions League, Juventus Torino a reușit o „remontada” de senzație în fața celor de la Atletico Madrid.

După ce a cedat în tur pe „Wanda Metropolitano” cu scorul de 2-0, Juventus a reușit în returul de pe „Allianz” să se impună cu 3-0 (1-0), reușind astfel să se califice în sferturile de finală ale acestei ediții a UEFA Champions League.  Cu Cristiano Ronaldo în zi mare, starul lusitan marcânt doate cele trei goluri în poarta celor de la Atletico, Juve și-a arătat forța și va avea un cuvânt greu de spus la trofeu în acest seozn.

Cu scorul general de 3-2, Juventus a trecut de Atletico și va fi în urne la tragerea la sorți pentru stabilirea duelurilor sferturilor de finală ale UEFA Champions League.

În acest moment se cunosc șase din cele opt sfertfinaliste, acestea fiind Ajax Amsterdam, Tottenham Hotspur, Manchester United, FC Porto, Manchester City și Juventus Torino.

Ulltimele două echipe care se vor afla în urne la tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Champions League se vor alege în urma duelurilor care vor avea loc în această seară între Barcelona- Lyon și Bayern Munchen- Liverpool, meciuri care în tur s-au terminat cu același scor, 0-0.

Citește și...