Polițiștii au găsit jurnalul criminalului care și-a măcelărit soția și cei doi copii! Ce a scris Florin Buliga despre familia lui, imediat după ce a comis crima: „Au plecat înaintea mea, aş fi dorit să plec eu”

Publicat: 03/04/2018 | 12:30

Florin Buliga, criminalul care și-a ucis familia, a șocat o țară întreagă. Cazul său este unul complex și destul de întortocheat chiar și pentru anchetatori. Analizele toxicologice au arătat faptul că bărbatul consumase marijuana înainte de a-și măcelări întreaga familie. După ce a comis oribila crimă, el a simțit nevoie să scrie în jurnal despre acest lucru.

Florin Buliga și-a îșirat gândurile pe hârtie, la scurt timp după tripul asasinat. Înainte de a comite crima, el a vizitat o mănăstire, acolo unde susține că a avut o revelație religioasă. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că le-a salvat sufletele soției și copiilor lui. Chiar și în ultimele sale file de jurnal, Florin Buliga vorbea cu mândrie despre ceea ce a făcut.

„Nu am murit fizic”

„26.03.2018 Astăzi Ştefan, Monica şi Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul uşor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aş fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuţitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic. (…) Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, şi noi sclavi pe el.

Am înţeles că suntem fiinţe de lumina, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înţelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar şi în familie. Familiile sunt dezbinate, fugiţi din ţara, ţara este sarăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „fratii tai” şi apoi şterge – n.n.) toţi fug după bani şi apoi vor sănătate. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii. Uite că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvânt şters – n.n.) unde. Am văzut ieri la mănăstirea Sinca Veche cum un (… textul nu are final)” , sunt mărturisirile scrise în jurnal de Florin, potrivit evz.ro.

Citește și...