Polițistul Costel Agravriloaie a murit chiar de ziua lui! Ce i s-a întâmplat, la doar 46 de ani

Publicat: 22/05/2019 | 07:57
Polițistul Costel Agravriloaie a murit chiar de ziua lui! Ce i s-a întâmplat, la doar 46 de ani

Unul dintre cei mai apreciați polițiști din orașul Cernavodă a avut parte de o moarte subită, la doar 46 de ani. Toți colegii îl deplâng și își aduc aminte de el ca fiind ”un monument de bunătate”. 

Azi trebuia să fie sărbătoare și pentru tine, Costel Agavriloaie! Însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine la cei 46 de ani. Colegul meu a decedat acum câteva minute în urma unui infarct. Lui nu-i va mai plăti nimeni pensia pentru că nu a apucat să ia niciuna. Un polițist model, un monument de bunătate, colegialitate și profesionalism. Poliția Cernavodă a pierdut un coleg deosebit. Să-ți fie țărâna ușoară, Costel! End of watch 21.05.2019. 

Moartea polițistului Costel Agavriloaie nu a rămas fără ecou în spațiul virtual, iar cineva a atras atenția din nou asupra riscurilor pe care le implică această meserie.

Ca o remarcă la ceea ce am văzut zilele trecute pe fb cum ca voi politistii si militarii sunteti favorizati sa iesiti la 45 ani la pensie….pt cei care nu cunosc nici nu vreau sa detaliez….doar ca pt unii sfarsitul vine inainte de pensie, dupa ore multe petrecute la munca, dupa stresul din sistem (ca nu toata lumea a intrat pe pile si o duce roz, fiind favorizat) si rezultatul? Il vedeti acum…nici nu a vazut prima pensie….. Dumnezeu sa il ierte pe acest om…sunt convinsa ca mai avea multe de facut…dar atat a fost, nimeni nu are șansa de a alege….fiti mai buni si judecatii pe cei din jur mai putin….”, a scris un internaut. 

 

 

 

Citește și...