Popică pune tunurile pe jucători: „Sunt foarte supărat pe ei!”

Publicat: 01/12/2017 | 07:00
Popică pune tunurile pe jucători: „Sunt foarte supărat pe ei!”

Ionuţ Popa, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara nu şi-a menajat deloc elevii pentru înfrângerea drastică suferită cu 3-0 pe teren propriu cu FCSB într-un meci contând pentru optimile de finală ale Cupei României. Tehnicianul bănăţenilor a pus tunurile pe elevii săi pecare i-a acuzat de lipsă de atitudine atât în timpul jocului cât şi în ziele premergătoare confruntăriidezvăluind că aceştia nu au vrut să intre în cantonament. 

„N-am avut atitudine! Am discutat cu ei problema asta înainte de meci, dar ei sunt preocupaţi de alte lucruri! Trebuie să respectăm fotbalul, dacă nu să ne lăsam! Suntem o echipă mică. De data asta nu mai merge să spui ceva, pentru că am cerut una şi am primit alta. Sunt foarte supărat pe ei. Doman n-a mai dat mingea nimănui… Sunt probleme care trebuie discutate rapid cu conducerea clubului. Cu Gaz Metan nu avem nicio şansă dacă jucăm aşa. Jucătorii noştri manifestă o indolenţă crasă. Jucătorii m-au anunţat că nu mai vor să intre în cantonament din cauza problemelor financiare”, a declarat Ionuţ Popa.

Referindu-se strict la meci, Popică a spus că FCSB a beneficiat din plin de cadourile jucătorilor săi.

„Am avut jucători eliminaţi la Bucureşti, jucători eliminaţi şi aici. Am avut doi jucători accidentaţi. Se apropie luna cadourilor, iar noi de la Poli suntem mai generoşi. Determinarea face diferenţa în fotbalul românesc. Au avut acel gol creat de noi, la acea pasă cu capul dată de noi. Au avut penalty”, a conchis Ionuţ Popa.

ACS Poli Timişoara a părăsit Cupa României după ce a pierdut cu 3-0 meciul cu FCSB.

            

Cristi P.