Povestea lui Alex, liceanul din Targoviste injunghiat in gat, din cauza unei fete! Era elev model si castigase Mister Boboc

Publicat: 18/02/2013 | 14:37

Alexandru Andrei Stefan, elev in clasa a IX-a la Colegiul Economic "Ion Ghica" Targoviste, a murit in aceasta dupa-amiaza dupa ce un coleg mai mare l-a injunghiat in gat, pe un gang de langa scoala. 

Incidentul s-a produs in aceasta dupa-amiaza, in timp ce Alex se indrepta spre liceu. La ora 13 incepea orele, insa din pacate nu a mai ajuns. Pe un gang din centrul orasului, langa Colegiul Economic „Ion Ghica”, el a fost oprit de un grup de trei persoane. „Tu, opreste-te!”, i-a strigat unul dintre agresori, potrivit martorilor, iar apoi l-a injunghiat in gat. Desi a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenta cu o masina de politie, medicii nu l-au mai putut salva.

Alex si partenera sa, Diana, la preselectiile pentru bal. Sursa: Gazeta Dambovitei
Alex si partenera sa, Diana, la preselectiile pentru bal. Sursa: Gazeta Dambovitei

Cateva zeci de minute mai tarziu, atacatorul, un tanar in varsta de 19 ani, a fost prins de oamenii legii. Din primele informatii, se pare ca intre el si victima ar fi izbucnit un scandal din cauza unei colege de liceu a lui Alex.

„Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesoara Mihaela Anton, citata de Mediafax.

Colegii si profesorii lui Alex spun ca acesta era un adolescent linistit, foarte implicat in activitatile scolare. De altfel, el intrase printre primii la liceu, cu media 8.60, iar la Balul Bobocilor reusise sa castige titlul de Mister Boboc.

Alex alaturi de partenera sa de la Balul Bobocilor. Sursa: Facebook
Alex alaturi de partenera sa de la Balul Bobocilor. Sursa: Facebook

Inainte de bal, el declara ca a ales acest liceu indrumat de parinti, intrucat e cea mai buna institutie de invatamant din oras. Potrivit site-ului gazetadambovitei.ro, el se caracteriza drept „cuminte, intelegator si dornic sa fie de ajutor”, iar sportul, jocurile pe calculator, muzica si ciclismul erau printre preocuparile sale.

sursa foto: gazetadambovitei.ro, Facebook.com

Catalina David

Citește și...