Preotul-pedofil Gheorghe cerea bani pe Facebook, dar pe Instagram făcea altceva: „Vreau să nu mai pătrundă Diavolul, să nu mai am ispite“

Publicat: 19/07/2019 | 07:47
Preotul-pedofil Gheorghe cerea bani pe Facebook, dar pe Instagram făcea altceva: „Vreau să nu mai pătrundă Diavolul, să nu mai am ispite“

Anchetatorii de la DIICOT au identificat până în prezent trei copile cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, care i-ar fi trimis imagini indecente preotului Gheorghe Rece.

Originar din judeţul Constanţa, preotul ar fi folosit cel puţin 12 conturi de Facebook şi de Instagram, pe care afişa fotografii ale unor băieţi minori. Folosind acele conturi, Gheorghe Rece aborda victimele şi purta cu acestea discuţii cu privire la activitatea sexuală. Conversaţiile aveau ca finalitate obţinerea de către preot a unor imagini pornografice cu copilele.

Sunt părintele Rece Gheorghe Daniel, parohia Coroana (…) Vă rog să-mi donaţi şi mie veşminte ale sfintelor moaşte sau moaşte ale unui sfânt (…) Până la 8 ani nu am vorbit, mi-a deschis gura Maica Domnului, Maica Domnului m-a făcut preot să fiu slujitorul fiului ei. Sunt la biserica Sfintul Dumitru Izvorâtor de mir. În biserică se săvârşesc multe minuni cu ajutorul Maicii Domnului, vreau să întăresc biserica să nu mai pătrundă Diavolul, să nu mai am ispite de la Diavol (…)Vă rog din tot sufletul meu de preot”, e mesajul preotului constănţean, scrie Adevărul.

Citește și...