Presupusul asasin al lui Emi Pian spune că este nevinovat. Avocații promit probe care vor răsturna situația

Publicat: 11/08/2020 | 10:52
Presupusul asasin al lui Emi Pian spune că este nevinovat. Avocații promit probe care vor răsturna situația

Presupusul criminal al interlopului Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, a fost arestat de săptămâna trecută. Tânărul însă spune că este nevinovat.

Richard Emanuel Gheorghe va fi audiat prin videoconferinţă, marţi, 11 august, aceasta fiind prima zi a începerii procesului. De asemenea, avocații lui vor cere înlocuirea măsurii arestului preventiv, pe 30 de zile, cu arest la domiciliu sau control judiciar.

Citește și: Vărul lui Emi Pian, conflict deschis cu Jador! Au fost lansate amenințări dure la adresa artistului. „Păi cine ești tu mă… unde te prind, dacă nu te bat”

În același timp, avocații lui Richard Emanuel Gheorghe susțin că au și dovezi care arată că nu el este cel care a comis crima.

Emi Pian, amenințat cu moartea înainte de incident

Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian în urmă cu jumătate de an, atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său, de doar 18 ani.

Nat Mincă era furios pe motiv că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. După ce a spus că nu are de gând se le plătească niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că în caz de nevoie, pentru „copilul său” este în stare „să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului său.

Familia cere dreptate

Familia cere ca ucigașul să fie pedepsit așa cum se cuvine. Imediat după înmormântarea lui Florin Mototolea, membri ai clanului Duduianu au fost chemați la Serviciul de Omoruri al Poliției Capitalei pentru audieri.

Nu rata: A fost moarte lui Emi Pian premeditată? Interlopul fusese amenințat cu șase luni înainte să fie asasinat

Mai mulți membri ai clanului, printre care și fiul interlopului decedat, sunt așteptați să dea explicații despre ce s-a întâmplat în dimineața zilei de mați, 4 august, în zona Giulești din București. Mai ales că Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a susţinut acesta a fost asasinat la comandă și a cerut ca autoritățile să facă dreptate.