Prima crimă care a avut loc pe platforma Zoom! Un bărbat de 32 de ani și-a ucis tatăl în timp ce acesta ținea o conferință online

Autor: A. D.
Publicat: 22/05/2020 | 19:30
Prima crimă care a avut loc pe platforma Zoom! Un bărbat de 32 de ani și-a ucis tatăl în timp ce acesta ținea o conferință online

O crimă terifiantă a avut loc în timpul unei conferințe online cu peste 20 de persoane, ținută pe aplicația Zoom. Un american de 32 de ani și-au ucis tatăl în timp ce acesta era într-o întâlnire online.

Thomas Scully-Powers şi-a înjunghiat mortal tatăl, Dwight Powers, în vârstă de 72 de ani, joi după amiază în oraşul Amityville, portivit Agerpres. Este prima crimă cunoscută comisă în timpul unui apel video pe această platformă, a declarat poliţia din comitatul Suffolk, de la periferia New York-ului. (CITEȘTE ȘI: APLICAȚIA ZOOM ÎNREGISTREAZĂ NOI PLÂNGERI! HACKERII AU ÎNTRERUPT O VIDEOCONFERINȚĂ A UNOR PARLAMENTARI ȘI AU DIFUZAT IMAGINI PORNOGRAFICE)

Cei care au anunțat autoritățile au fost chiar participanţii la întâlnirea virtuală, care au fost martori la cele întâmplate, a precizat poliţia într-un comunicat.  Cei care se ocupă în prezent de caz nu au stabilit încă ce au văzut mai exact cei din conferință. (VEZI ȘI: TAIWAN A INTERZIS FAIMOASA APLICAȚIE ZOOM! ȘCOLILE ȘI AGENȚIILE GUVERNAMENTALE NU MAI AU VOIE SĂ O UTILIZEZE. CARE SUNT MOTIVELE INVOCATE)

„Nu ştim ce au văzut…Au văzut doar că a dispărut de pe ecran şi apoi l-au auzit respirând cu dificultate. Credem că erau în jur de 20 de persoane” a declarat un reprezentat al poliţiei, Kevin Beyrer, pentru ziarul local Newsday.

După ce a comis teribila crimă, fiul bărbatului a încercat să fugă, însă a fost prins de poliţie în apropierea locului crimei şi spitalizat pentru scurt timp. Thomas Scully-Powers  urmează să fie acuzat în mod oficial vineri pentru omor, a spus poliţia.

Aplicația Zoom este unu dintre cele mai populare la momentul actual. Aceasta a avut un boom la începutul pandemiei de coronavirus și a înregistrat un număr record de descărcări. Prin intermediul aplicației oameni pot ține întâlniri online la care se pot alătura un număr mare de persoane.

Citește și...