Prima reacție a lui Cristian Țânțăreanu, după ce Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de soțul său: „O dată vede nașul p**a finei”

Autor:
Publicat: 21/07/2020 | 08:26
Prima reacție a lui Cristian Țânțăreanu, după ce Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de soțul său: „O dată vede nașul p**a finei”

Vestea divorțului dintre Anca Țurcașiu și soțul său, Cristian Georgescu nu a fost una surprinzătoare pentru nașul celor doi, Cristian Țânțăreanu, care încă din anul 2014 făcea glume pe acest subiect. În contextul celor întâmplate, milionarul a avut o reacție cel puțin savuroasă. 

Cristian Țânțăreanu a avut o reacție deloc surprinzătoare după ce Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de soțul său, după 22 de ani de mariaj.

Mai mult, pentru click.ro, milionarul a povestit că actrița și soțul ei nu se mai înțelegeau de ceva timp, motiv pentru cae această despărțire era inevitabilă.

„Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașul puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a confirmat pentru sursa citată nașul de cununie al celor doi.

Anca Țurcașiu nu vrea să ofere detalii despre divorțul de soț

După 22 de ani, Anca Țurcașiu a anunțat pe contul său de Facebook divorțul de soț. Chiar dacă a făcut publică despărțirea, actrița a menționat faptul că nu își va expune, totuși, viața personală în public.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.