Primăvara şi-a intrat în drepturi. Cum va fi vremea astăzi

Publicat: 03/04/2017 | 07:42
Primăvara şi-a intrat în drepturi. Cum va fi vremea astăzi

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii aprilie în aproape toatã ţara, dar în special în regiunile vestice şi centrale, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra 10...13 grade.  

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza în nordul Carpaţilor Orientali, unde vor fi averse de ploaie şi descărcări electrice. Începând de seara înnorările vor cuprinde sudul şi sud-vestul teritoriului, dar numai pe arii restrânse va ploua slab. Pe litoral, în primele ore ale dimineţii, dar mai ales în cursul nopţii, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, în special în zona montană. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade.


În Capitală

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Ziua cerul va fi variabil la senin, apoi se va înnora treptat, iar în a doua parte a nopţii vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.