Primele două săptămâni din octombrie, critice pentru Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte

Autor:
Publicat: 07/10/2019 | 08:25
Primele două săptămâni din octombrie, critice pentru Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, se află internat la Spitalul Elias. Medicii i-au recomandat să rămână internat pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Se pare că perioada următoare este una critică și din punct de vedere astrologic pentru acesta.

În iunie, fostul președinte ajunsese din nou de urgență la Spitalul Elias, după ce în primăvară suferise o intervenție pe cord. Specialistul în astrologie, Ioan Burculeț a făcut la acel moment câteva previziuni referitoroare la starea de sănătate a lui Ion Iliescu.

”Dacă reușește să treacă de iulie, august va fi o lună mult mai stabilă pentru domnia sa în care se va reabilita practic. După acea perioadă, cele mai importante transformări vor fi în decursul lunii septembrie, când pe fondul administrării anumitor tratamente medicamentoase sau din cauza epuizării va fi perioada cea mai critică și atunci nu m-ar mira dacă aspectele de comă sau inducere în comă sunt elemente care definesc întreaga ecuație astrologică! Urmează o perioadă mai puțin benefică și depinde de fiecare element în parte dacă acesta va avea tăria să le ducă sau nu mai departe.

În concluzie, pentru Ion Iliescu starea de sănătate actuală studiată din punct de vedere astrologic, are aspecte de vulnerabilitate care sunt în creștere pentru un interval de aproximativ o săptămână. Există apoi o revenire pentru luna august, dacă va trece cu bine peste această perioadă și nu în ultimul rând, va reveni luna septembrie cu probleme din nou pentru fostul președinte, până după finalul primelor două săptămâni ale lunii octombrie”, anunța atunci Ioan Burculeț pentru wowbiz.ro

Soții Ceaușescu au regretat că nu l-au „lichidat” pe Ion Iliescu

Ion Iliescu a preluat puterea în România, iar înainte să fie executați, soții Ceaușescu au discutat despre acest lucru. Conversația este consemnată inclusiv în Dosarul Revoluției și este confirmată de mai mulți martori.

Dosarul Revoluției a fost trimis instanței de procurorii militari, iar Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu sunt acuzați de infracțiuni contra umanității.

„La data de 24 decembrie 1989, în sediul MApN, grupul de decizie politico-militara din cadrul CFSN (Iliescu Ion, Brucan Silviu, Militaru Nicolae și Voiculescu Voican Gelu) a hotărât ca, la data de 25 decembrie 1989, să fie organizat un proces simulat în urma căruia Ceaușescu Nicolae și Elena să fie condamnați la moarte și executați imediat”, prezintă faptele procurorii militari, potrivit ziare.com.