”Prințișorul construcțiilor” din Ardeal schimbă mașinile în funcție de întâlniri!

Publicat: 17/02/2019 | 22:27
”Prințișorul construcțiilor” din Ardeal  schimbă mașinile în funcție de întâlniri!

Fiul miliardarului clujean Mircea Timofte a ajuns să preia cârmele afacerii dezvoltate de tatăl său, cea mai importantă firmă de construcţii din zona Transilvaniei. Responsabilitatea asta atât de mare se „răsplăteşte” cu multe cadouri scumpe! Andrei Timofte şi-a cumpărat nişte „bestii” de maşini după care întoarce toată lumea capul.

Cândva, acum mulţi ani, Andrei Timofte, fiul miliardarului Mircea Timofte, se bucura de pe margine de averea tatălui său. Era, ca orice tânăr, mai degrabă fericit să petreacă timp prin cluburi, decât la un birou.

Dar, iată, anii au trecut, iar acum, la 32 de ani, Andrei a ajuns la cârma afacerii care i-a pus coroana pe cap tatălui său şi l-a făcut regele construcţiilor.

Firma se numeşte Transilvania Construcţii, iar printre cele mai mari proiecte din portofoliul lor se numără cele două stadioane din Cluj.

Cum arată astfel o zi din viaţa unui tânăr atât de bogat? Foarte ocupată! Andrei pleacă de dimineaţă din vila lui luxoasă la volanul unui Panamera… albastru (care costă peste 100.000 de euro), şi, dacă e nevoie, mai răspunde şi la telefon când conduce, întocmai cum l-a surprins CANCAN.RO.

Să-i fie cu iertare, dar milioanele nu se fac atât de uşor.

Odată ajuns la birou, tânărul afacerist a devenit atât de implicat în măruntaiele firmei, încât după întâlnirile pe care le are cu tot felul de colaboratori de-ai săi, simte nevoia să-i conducă până pe scările firmei.

Seara, când scapă de povara actelor şi întâlnirilor de afaceri, Andrei se relaxează conducând o altă frumuseţe de maşină, de data asta albă. Este vorba despre un Audi R8 Coupe, care poate ajunge şi la 200.000 de euro să coste.

Moartea subită a secretarei lui Timofte

În 2010, un autoturism marca Audi, înregistrat pe numele societăţii Transilvania Construcţii SA, condus de o clujeancă de 20 de ani, Andreea Mateiu din localitatea Călăţele, a intrat în coliziune frontală pe strada Horea din Huedin, cu o autoutilitară condusă regulamentar de un cetăţean moldovean.

Automobilul Audi în care se mai găseau acţionarul majoritar al SC Transilvania Construcţii, Mircea Timofte, ocupant al locului din dreapta faţă, şi o altă tânără de 20 de ani, Tatiana Balos (secretara firmei), se deplasa cu viteză prin localitate. Poliţiştii spun că şoferiţa a virat dreapta cu viteză într-o curbă şi nu a mai putut evita impactul. Remorca autoutilitarei a lovit în derivă un alt autoturism parcat pe marginea străzii, iar automobilul Audi a intrat violent în peretele unui magazin alimentar.

Tatiana Balos, aflată pe bancheta din spate a vehiculului, a fost proiectată prin parbriz, pierzându-şi viaţa. Omul de afaceri Mircea Timofte a fost rănit uşor, pe când şoferiţa Andreea Mateiu nu a avut suferit decât şocul emoţional.

Citește și...