„Prințul Harry și Meghan Markle divorțează”. Cotele care cutremură din temelii Familia Regală a Marii Britanii

Autor: A. D.
Publicat: 15/01/2020 | 19:32

Anunțul făcut de Prințul Harry și Meghan Markle a șocat pe toată lumea. Distanțarea acestora de Casa Regală și renunțarea la titlul de „seniori” au fost subiecte principale în ultimul timp. S-au format tabere, s-au făcut multe comentarii și toată lume este interesată de cum o să arate viitorul lor. Casele de pariuri au speculat aceste lucruri și au stabilit niște conte interesante.

Casele de pariuri spun că este de patru ori mai posibil ca Harry și Meghan să divorțeze în următorii cinci ani, decât să se reîntoarcă în Familia Regală.  Cotele sunt de 3/1 că cei doi o să divorțeze până în 2025, pe când întoarcerea la Casa Regală este cotată cu 14/1. (CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE S-AU SEPARAT. PRIMA REACȚIE A REGINEI MARII BRITANII: „NE-AM FI DORIT SĂ NU SE ÎNTÂMPLE ASTA, DAR..”)

Conform pariurilor apărute, un divorț între cei doi este mai probabil decât câștigarea Wimbledon-ul de către Serena Williams, cotată cu 6/1. Tot la pariuri se acordă o atenție specială și în ceea ce privește cariera lui Meghan Markle. Există o cotă de 12/1 pentru predicția că foștii membrii ai Casei Regale să aibă propriul reality show și o cotă de 20/1 ca Megan să aibă o apariție episodică în serialul Suits, din a cărui distribuție a ieșit înainte de căsătoria cu Harry.

Pe seama acestui subiect există mai multe pariuri posibile și o multitudine de ipoteze, rămâne de văzut care dintre ele o să se adeverească.

 

Citește și...