Pro TV, ce lovitură! Ce se întâmplă cu reality show-ul Ferma

Publicat: 15/01/2020 | 13:56
Pro TV, ce lovitură! Ce se întâmplă cu reality show-ul Ferma

Lovitură de imagine pentru Pro TV! Show-ul îndrăgit de milioane de români continuă! Este pregătit un nou sezon care-i va ține în fața micului ecran pe toți cei care au urmărit până acum aventurile celor mai controversate personaje din showbizul românesc.

Potrivit informațiilor oferite de c21media.net, emisiunea „Ferma” va continua la Pro TV. De asemenea, reality show-ul va fi difuzat și în țări precum Bulgaria, dar și Slovacia, după cum mai informează sursa citată.

Mai mult, postul de televiziune Pro TV a achiziționat formatul emisiunii „Ferma” pentru următorii 3 ani. În țările menționate, reality show-ul a fost difuzat în ediții de o oră și o oră și jumătate, cu o durată de 3 luni.

Și în acest sezon, telespectatorii vor putea vedea vedete din showbizul românesc gospodărindu-se, într-o zonă izolată și având la dispoziție resurse limitate. Emisiunea tv a fost prezentată de către Mihaela Rădulescu, cea care a reușit să facă audiență de fiecare dată. Cu toate acestea, nu se știe cu exactitate data de începere a emisiunii „Ferma”, iar Pro TV nu a făcut niciun anunț oficial pentru sezonul următor.