Procurorul Ramona Bulcu, ultimele cuvinte înainte de a-și pune capăt zilelor

Publicat: 26/04/2019 | 13:41

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt de la Parchetul General, s-a aruncat de la etajul cinci al instituției chiar în Vinerea Mare. Potrivit Mediafax, femeia a murit după ce s-a aruncat, vineri, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, anunță Poliția Capitalei și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că, în urmă cu scurt timp, prin apel 112, a fost anunțat faptul că o femeie s-a aruncat de la mare înălțime, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Conform primelor informații sosite de la locul tragediei, Ramona Bulcu ar fi sunat la 112, în jurul orei 9.00 și a anunțat că intenționează să se sinucidă. Nimeni nu a mai putut interveni, femeia s-a aruncat în gol, iar decesul a fost constatat la 11.31. Paramedicii sosiți la fața locului s-au declarat neputincioși.

Raluca Bulcu s-a sinucis

”Nu îmi mai găsesc locul”

Potrivit informațiilor transmise de  antena3.ro., Ramona Bulcu avea probleme de sănătate și, mai mult, se afla în depresie. În urmă cu două săptămâni de zile, procurorul i-ar fi spus unei colege că nu își găsește locul.

Comunicatul ISU este unul sec: ”Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin, aprox 50 ani, precipitare de la înălțime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanță SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila”.

 

Citește și...