Profesorul din Constanța care a pus pe Facebook poze cu eleve e călugăr. Iată ce decizie a luat Arhiepiscopia

Publicat: 11/10/2018 | 22:38
Profesorul din Constanța care a pus pe Facebook poze cu eleve e călugăr. Iată ce decizie a luat Arhiepiscopia

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala ”Nicolae Tonitza” este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii. De asemenea, în funcţie de evoluţia anchetei, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Secţia 4 Poliţie din municipiul Constanţa a primit o sesizare – joi, în jurul orei 17.30 –  din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 ”Nicolae Tonitza”. Polițiștii aflat cu surprindere că un cadru didactic titular al respectivei unităţi de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii. Imaginile fuseseră luate chiar în vestiarul elevelor. Mai multe eleve se pregăteau, în vestiar, pentru ora de sport.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a şters. Anchetatorii au precizat că fetele sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

De asemenea, oamenii legii au menţionat că este posibil ca profesorul, în vârstă de 33 de ani, să fi postat pe Facebook mai multe filmuleţe de pe camerele de supraveghere din unitatea şcolară.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA: ANCHETĂ LA O ȘCOALĂ DUPĂ CE UN PROFESOR A PUBLICAT IMAGINI DIN VESTIARUL FETELOR

Citește și...